Bestellingen en levering. 

Aanschaf van onze producten kan op vier manieren: 

 1. Afhalen op beurzen waaraan wij deelnemen
 2. Afhalen aan huis
 3. Verzending per post
 4. Levering via enkele speciaalzaken.

Afhalen op beurzen

Wij staan jaarlijks op slechts een beperkt aantal beurzen. Op deze beurzen kunt u ook steeds de gebouwde modellen en handmonsters van nieuwe modellen vinden, vaak ruim voordat deze op de internet site bekend worden gemaakt. Voor afhalen op beurzen graag uw modellen tevoren reserveren als u zeker wilt zijn van een exemplaar.

Modelspoorbeurzen te Houten (ca 9x per jaar)
Data voor de modelspoor ruilbeurs te Houten vind u op www.modelspoorbeurs.nl. Beursadres: Meidoornkade 24, geopend van 10.00 tot 15.00u

Overige beurzen:
Wij staan meestal op Rail (te Houten), overige beurzen worden vooraf per e-mail nieuwsbrief aangekondigd. Op Rail geven we ook altijd demonstraties solderen zodat u ter plaatse kunt bekijken hoe eenvoudig dit kan gaan.

Afhalen aan huis

Dit is alleen mogelijk op afspraak. Wij hebben GEEN winkel dus u dient vooraf uw bestelling op te geven. Wij dringen er echter op aan om e.e.a. op een beurs af te halen.

Levering per post

Noteer bij uw bestelling (bij voorkeur via e-mail) duidelijk het exacte artikelnummer met uitvoering (SS, HSM etc.) en een omschrijving. Pas zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u een rekening. Als deze rekening is voldaan ontvangt u uw bestelde materialen binnen ca. 4 weken.
Houd u bij het plaatsen van uw bestellingen a.u.b. rekening met de volgende punten en voorwaarden:

 1. Er is slechts een beperkte voorraad aanwezig. Hierdoor kunnen levertijden variëren van 3 tot 10 weken.
 2. De bouwsets zijn niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar i.v.m. scherpe en kleine onderdelen.
 3. Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Pas zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u hiervoor een factuur. Na betaling binnen 3 weken na de verzenddatum van de factuur ontvangt u binnen 15 werkdagen uw bestelling. Maak geen geld over voordat u een factuur met nummer heeft ontvangen!
 4. Ruilen kan tot drie weken na ontvangst van uw bestelling met doorberekening van porto kosten.
 5. Porto wordt per bestelling bij het totaalbedrag berekend. Bij verzendingen die niet door de brievenbus kunnen (o.a. alle complete bouwsets) bedraagt dit ca. € 7,50 per zending.
 6. Bij briefpost verzending wordt minimaal € 2,50 porto en administratiekosten in rekening gebracht. Dit geld niet voor contante verkoop.
 7. Indien bestelde artikelen niet binnen afzienbare tijd tegelijk uitgeleverd kunnen worden zullen wij tot deellevering over gaan. Alleen leverbare artikelen zijn dan op de factuur in rekening gebracht.
 8. Levertijden vermeld in op deze site, de nieuwsbrieven, de catalogus en overige zijn in geen geval bindend. Verschijningsdata van nieuwe artikelen zijn alle slechts indicatief bedoeld.
 9. Bij bestelling via E-mail (info@mkmodelbouwstudio.nl) kan schriftelijke bevestiging worden verlangd.
 10. Verzending onder rembours is ook mogelijk, gelieve dit bij bestellen aan te geven (portokosten € 15,-)

Betalingen:

Deze kunnen alleen via bankoverschrijving of à contant op een modelspoorbeurs of aan huis. Alle bankbetalingen na ontvangst van een factuur te voldoen met vermelding van factuur en klantnummer. Alle overige informatie vind u op de toegezonden factuur zodra uw bestelling gereed is voor verzending. Betaal niet totdat u een factuur heeft ontvangen!!

Webwinkel:

Wij hebben geen webwinkel en gaan deze in de toekomst ook niet opzetten! Dit vereist veel extra tijd voor beheer en afwerking en deze tijd hebben we niet beschikbaar.