Onze spoor 0 goederenwagens 1:43,5

We hebben afgelopen jaren een beperkt aantal spoor 0 goederenwagens geleverd. Bijna 10 jaar geleden zijn we o.a. begonnen met een kunststof bierwagen die bedoeld was als ombouwset voor de "O Scale" ketelwagen modellen die relatief goedkoop verkrijgbaar waren. Aansluitend is ook een groot aantal ombouwsetjes gemaakt voor dezelfde ketelwagens om deze als authentiek Nederlands model op te kunnen bouwen. Deze setjes zijn ook nu nog leverbaar.

In 2008 is een model van de vierassige HSM/NS rongenwagens ontwikkeld. Deze messing bouwset is nog zeer beperkt leverbaar.

Vanaf 2018 zullen na enkele jaren vertraging, eindelijk de modellen van de bekende HSM CHD gesloten wagens geleverd worden. Dit zijn dan de volgende modellen:

De wagens gebouwd vanaf 1912 met boller dak, andere deur, geen diagonalen maar hoekversterkingen enz. zal niet in schaal 0 verschijnen.
Aansluitend (meeste voor 2014) staat op de planning de ontwikkeling van:

Meer informatie over deze modellen volgt zodra we de ontwikkeling starten.

Tip:

Kijk bij ons H0 programma voor veel meer informatie over de hier aangekondigde modellen! Daarop vind u ook veel grootbedrijf informatie over deze bouwsets.