De afgebeelde OmBC motorwagens zijn in productie!
Uitlevering van deze bouwsets volgt rond maart/april.
Klik op de foto om naar het model te gaan.


 

Geachte modelbouwer,

Welkom op de internet pagina's van MK Modelbouwstudio’s. In het menu aan de linkerzijde kunt u nu eenvoudig door het gehele programma bladeren.
In 2015 is de levering en ontwikkeling van modellen enige tijd stil komen staan wegens de bouw van een grote maquette voor het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze maquette (modelbaan) van Amsterdam Centraal in 1889 is vanaf begin maart 2016 voor publiek geopend.

Inmiddels is de modeltrein productie weer gestart en worden diverse aangekondigde modellen verder uitgewerkt. De ontwikkeling van meerdere nieuwe modellen is afgerond en zodra ze klaar voor levering zijn volgt hierover meer informatie.

Ons programma richt zich op Nederlandse modellen die zijn gebouwd in de periode 1863 tot 1940. Veel van deze modellen hebben nog jaren dienst gedaan, soms tot in de jaren '90. Daardoor kunnen we u modellen bieden voor iedere NS periode.

Tip: We raden u aan de pagina's één voor één door te bladeren, de nieuwe opzet voorkomt dat u dan bepaalde producten over het hoofd ziet.

Laatste nieuws

December 2015: OmBC motorwagens in productie, onderdelen pagina's bijgewerkt, diverse pagina's herzien op details / data.
September 2013: De pagina van de 20 meter draaischijf (ook geschikt voor Duitse modelbanen) is geheel herzien met extra foto's.
Juli 2013:          Nieuwe NS opschriften setjes uitgewerkt voor NS rijtuigen en goederenwagens, zie Opschriften, NS.
                           Daarbij ook opschriften voor de korte stalen kolenbakjes "GLY" zoals in H0 geleverd door Fleischmann en spoor 0 door Schnellenkamp
April 2013:       De spoor 0 pagina's zijn bijgewerkt en geplaatst! Hierop o.a. de eerste foto's van de CHD goederenwagens schaal 1:43.5!
Maart 2013:     Foto's geplaatst van de afgebouwde NS 4500 in NS uitvoeringen
 

Er zijn weer diverse nieuwe modellen leverbaar! Klik HIER om direct naar de pagina met de laatste nieuwtjes te gaan.

Ik wens u veel lees- en bouwplezier.

Maykel Kastelijn